Instagram’da Takipçi Satın Alma ve Beğeni Artırma Yaparsanız Ne Olur?

ekimblog1
Paylaş

Instagram takipçi arttırma servisleri sayesinde kısa sürede hesaplarımızın takipçi sayısını yüz binlere ulaştırabiliriz. Ama bu işlem size hiçbir şey kazandırmayacağı gibi hem paranızdan olmanıza hem de hesabınıza zarar vermekten başka hiçbir işe yaramaz. Peki Instagram takipçi hilelerinin zararları neler?

İşte Size Instagram'da Takipçi Satın Almamak için 6 Geçerli Neden:

Sahte Instagram takipçileriyle hesabınızı kirletmeyin: Bu hesaplar aslında içi boş ve gerçek insanlar tarafından kontrol edilmeyen hesaplar. Tamamen "bot" olarak adlandırdığımız bu hesaplar umduğunuz bol etkileşimi size kazandırmayabilir.

Hesabınızın istatistikleri diğer doğal hesaplara göre çok dengesiz olacak: Her ne kadar takipçi sayınız yüksek olsa da bir içerik paylaştığınızda gerçek takipçileriniz kadar beğeni alabileceksiniz. Bu da dengesiz istatistikler oluşmasına neden olacaktır.

Gönderilerinizde son derece çirkin yorumlarla karşılaşabilirsiniz: Instagram takipçi hilesi alan her 10 kişiden 7’sinin orttak bir problemi var: spam yorum. Spam yorumlar, hesabınızla alakalı ciddi sorunlara sebep olabilir.

Bot takipçi sayınız kısa süre sonra düşmeye başlar: Bir şekilde takipçi satın aldınız ve bir anda 10 bin takipçiniz oldu. Ne güzel oldu değil mi? Ancak siz bu rakamı maksimum 2-3 gün görebileceksiniz. Bunun nedeni, Instagram'ın Bot ve spam algoritmasının söz konusu hesapları algılaması ve engellemesi.

Sahte takipçi almak, Instagram’ın kullanıcı haklarına aykırı: Instagram'ın kullanıcı hakları bildirgesine göre bot hesaplar ve spam yorumlar yasaktır. Yani Instagram hesabınızda böyle bir şey algılarsa sizin hesabınızı da askıya alacaktır.

Sahte takipçiler sayesinde para kazanmak tam bir hayal: Hesabıma 100 bin takipçi aldım artık reklamlarla çok para kazanırım diyorsanız haberler kötü; bu yalnızca hayal olarak kalacak. Nedeni de çok basit, etkileşim alamadığınız takipçiler sayfa istatistiklerinizi yükseltmez, bu da hesabınıza reklam verilmeyeceği anlamına gelir.

 

Kaynak: Webtekno

Bizimle İletişime Geçin